back to top
Neděle, 22 září, 2024

Potřebujete dodávku? A co vám brání v tom si ji vypůjčit?

Redakční výběr

Dodávka je velmi užitečné vozidlo sloužící k přepravě osob, zboží, a když na to přijde tak i materiálu. Pokud ji využijete na každodenní bázi, zřejmě se vám vyplatí její koupě. V případě občasného využití je ale samozřejmě výhodnější její zápůjčka.

V Praze půjčovnu dodávek provozuje třeba firma Dodávky Kohout (https://dodavky-kohout.cz) sídlící v pražských Horních Měcholupech. Ta má ve své nabídce aktuálně 9 modelů značek Peugeot, Ford Transit, Citröen Jumper, Fiat Ducato a Renault Master sloužících k přepravě zboží i osob.

Jaký model zvolit?

Odpověď na tuto otázku závisí na tom, k čemu dodávku potřebujete. Pokud chcete svou početnější rodinu i s kamarády dopravit na dovolenou, zvolte model Ford Transit Custom 8 + 1, který pojme až 9 osob. Pokud sháníte dodávku k převozu zboží či nábytku, můžete vybírat z ostatních modelů, ať již se jedná o Peugeot Boxer, Ford Transit L3H3, Fiat Ducato L2H2 a další, které se od sebe liší jak svou délkou, tak i výškou.

Na kolik to vyjde?

Cena zápůjčky závisí jak na konkrétním modelu, tak i délce zápůjčky a počtu ujetých kilometrů. Například tři hodiny s Peugeotem Boxer L2H2 (nájezd do 100 km) vás vyjdou na 800 Kč. 6 hodin na 1000 Kč a 24 hodin na 1300. Maximální nájezd za měsíc je 3 000 Km a jeden km nad limit vás vyjde na 3 Kč. Možný je pronájem krátkodobý i dlouhodobý. Ten dlouhodobý je samozřejmě ze výhodnějších podmínek.

Proč zrovna firma Dodávky Kohout?

Třeba proto, že od ní můžete očekávat rychlé a spolehlivé jednání. Všechny vozy jsou vybaveny dálniční známkou, jsou v perfektním technickém stavu, vždy čisté, pojištěné, s asistencí pro celou Evropu a plnou nádrží. Pro zapůjčené vozidlo si navíc nemusíte nikam jet, bude vám přistaveno na kterékoliv místo v Praze. Budete-li mít zájem, tak i s řidičem. Pokud se rozhodnete si dodávku vyzvednout přímo v provozovně, bude vám na celou dobu zápůjčky zdarma nabídnuto parkování za vaše vozidlo. Více informací najdete na odkazu půjčovna dodávek v Praze 10.

- Advertisement -euro

Další články autora

- Advertisement -PR články